(Slovenian) IŠČEMO UDELEŽENCE ZA OKTOBRSKO 7-DNEVNO IZMENJAVO NA HRVAŠKEM

[:si]

V mesecu oktobru v sodelovanju z LAG Vallis Colapis pripravljamo mladinsko izmenjavo, ki se je bodo udeležili mladi iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Romunije in Švedske. Vsi zainteresirani mladi od 18. do 30. leta se lahko na izmenjavo prijavite na mcbit.international@gmail.com. Rok za prijavo je 18.9.2015.

Naši partnerji LAG Vallis Colapis od 1. do 7. oktobra organizirajo mladinsko izmenjavo CSI 2: The Case of Rural Youth. Gre za nadaljevanje ene že uspešno izvedene izmenjave, ki spodbuja mlade k reševanju problemov mladine v ruralnih okoljih. Udeleženci se bodo kot detektivi odpravili in raziskovali lokalno skupnost (družabno življenje, kraji, ki jih mladi uporabljajo za različne aktivnosti, interesi mladih…), hkrati pa bodo tudi razvijali lastne ideje, kako vključiti mladino v socialno življenje v domačem okolju.

Izmenjava se bo odvijala v kraju Lasinja v bližini Karlovca, prehrana in nastanitev sta kriti preko projekta, organiziran bo tudi brezplačen prevoz iz Bele krajine. Prijave (datum rojstva, naslov, kontakt in zakaj se želite udeležiti izmenjave) in dodatne informacije na mcbit.international@gmail.com.

[:]