(Slovenian) Zbiranje prijav za mladinsko izmenjavo na Črnem morju (Romunija)

[:si]Mladinski center BIT je partner v Erasmus+ projektu Sprinters – A New European Network On Mass Sport. V projektu, ki se bo odvijal v Romuniji (Constanta), sodelujejo še mladi iz Portugalske, Hrvaške, Grčije, Estonije in Turčije. Projekt se bo odvijal med 19. in 26.avgustom 2016.

Glavna tema mladinske izmenjave je množični šport s poudarkom na rekreativni šport. Skozi razne delavnice in aktivnosti na prostem bodo udeleženci spoznavali metode za vključevanje mladih v šport, spoznavali prednosti športa pri razvoju družbe in vlogo športa pri osebnem razvoju posameznika.

Projekt je sofinanciran s strani programa Erasmus+. Udeleženci imajo na projektu zagotovljeno hrano, prenočišče in sofinaciranje potnih stroškov do 170 EUR. Udeležnci bo dobili tudi potrdilo (Youthpass) o sodelovanju na projektu. Več o projektu si lahko preberete v priponki INFOPACK – SPRINTERS-2

Zainteresirani do 30.leta starosti (projekt je predvsem primeren za tiste, ki še niste bili na takšnem projektu, saj predhodna znanja niso potrebna) se lahko prijavite pri Beniju Roginiču 040 643 747 – beniroginic@gmail.com. Prijave zbiramo do 27.07.2016.

V prijavi navedite:

– ime in primek, spol in datum rojstva

– trenutni status (študent, brezposelna oseba, zaposlena oseba…)

– motivacijo za udeležbo na projektu[:]